Tort De Înghețată Cu Mentă

Tort De Înghețată Cu Mentă
Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 564 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, făină de tort, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Tort De Șifon
2
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Ungeți ușor fundul a 4 tigăi de tort de unică folosință; căptușiți fundul cu hârtie de ceară și ungeți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Bateți împreună făina, următoarele 2 ingrediente și 1 cană de zahăr într-un castron al unui mixer electric cu suport electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți împreună uleiul și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la amestecul de făină și se bate la viteză medie 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți albușurile la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
7
Adăugați cremă de tartru; bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă. Amestecați ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestecul de făină; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite, întinzându-se cu o spatulă offset. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
8
Coaceți la 325 timp de 14 până la 16 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; aruncați hârtia de ceară. Se răcește complet. Înfășurați straturile în folie de plastic și înghețați 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
10
Între timp, pregătiți înghețată
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
11
Straturi: aliniați 3 tigăi de tort de unică folosință cu folie de plastic, permițând 6 până la 8 inci să se extindă peste laturi. Amestecați înghețata și bomboanele într-un castron mare. Împărțiți amestecul între tigăile pregătite (aproximativ 2 1/2 căni pe tigaie), răspândindu-se la 1/2 inch de laturile tigăilor. (Straturile de tort se micșorează puțin pe măsură ce se răcesc, astfel încât acest lucru vă ajută să vă asigurați că straturile de înghețată vor avea aceeași dimensiune.) Acoperiți cu folie de plastic și înghețați 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
BomboaneBomboane
CremăCremă
FolieFolie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
TigaieTigaie
1
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se acoperă cu 1 strat de înghețată. Repetați cu straturile rămase de tort și înghețată, terminând cu tort deasupra. Înfășurați întregul tort cu folie de plastic și congelați 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Pregătiți glazura: bateți smântâna și vanilia la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri rigide. (Nu exagerați sau crema va fi granulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
CremăCremă
4
Scoateți tortul din congelator.
5
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazură de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Serviți imediat sau înghețați până la 12 ore. A se păstra la congelator.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista