Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 564 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, făină de tort, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Pregătiți Tort De Șifon
2
Straturi: Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Ungeți ușor fundul a 4 tigăi de tort de unică folosință; căptușiți fundul cu hârtie de ceară și ungeți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4
Bateți împreună făina, următoarele 2 ingrediente și 1 cană de zahăr într-un castron al unui mixer electric cu suport electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
5
Bateți împreună uleiul și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la amestecul de făină și se bate la viteză medie 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți albușurile la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
7
Adăugați cremă de tartru; bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă. Amestecați ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestecul de făină; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite, întinzându-se cu o spatulă offset. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
8
Coaceți la 325 timp de 14 până la 16 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; aruncați hârtia de ceară. Se răcește complet. Înfășurați straturile în folie de plastic și înghețați 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Hârtie De Ceară
10
Între timp, pregătiți înghețată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Gheață
11
Straturi: aliniați 3 tigăi de tort de unică folosință cu folie de plastic, permițând 6 până la 8 inci să se extindă peste laturi. Amestecați înghețata și bomboanele într-un castron mare. Împărțiți amestecul între tigăile pregătite (aproximativ 2 1/2 căni pe tigaie), răspândindu-se la 1/2 inch de laturile tigăilor. (Straturile de tort se micșorează puțin pe măsură ce se răcesc, astfel încât acest lucru vă ajută să vă asigurați că straturile de înghețată vor avea aceeași dimensiune.) Acoperiți cu folie de plastic și înghețați 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Bomboane
Cremă
Folie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
Tigaie
1
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se acoperă cu 1 strat de înghețată. Repetați cu straturile rămase de tort și înghețată, terminând cu tort deasupra. Înfășurați întregul tort cu folie de plastic și congelați 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Pregătiți glazura: bateți smântâna și vanilia la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri rigide. (Nu exagerați sau crema va fi granulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazura
Vanilie
Cremă
4
Scoateți tortul din congelator.
5
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazură de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Serviți imediat sau înghețați până la 12 ore. A se păstra la congelator.