Tort De Înghețată Cu Ciocolată-Mentă
Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de ciocolată, sirop de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Rulou De Tort Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată, Tort de budincă de ciocolată cu cremă de mentă-mascarpone, și Tort Crocant Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată Cu Lapte.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ciocolată într-o cratiță mică grea la foc mic. Se macină fin cookie-urile în procesor.
Adăugați amestec cald de ciocolată; amestecați doar până când firimiturile sunt umezite. Rezervați 1 cană amestec de firimituri într-un castron mic. Apăsați amestecul de firimituri rămas pe părțile laterale, apoi partea inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci. Stai pe loc.
Aduceți cremă și sirop de porumb pentru a fierbe în cratiță mare mare.
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.
Lăsați să stea până se răcește, dar încă se toarnă, aproximativ 1 oră.
Lucrând rapid, amestecați înghețată, 1 1/4 căni de bomboane zdrobite și extrageți într-un castron mare doar până la amestecare. Puneți jumătate din înghețată în crustă; răspândiți uniform (puneți amestecul de înghețată rămas în castron în congelator).
Presărați 1 cană de prăjituri rezervate peste înghețată în tigaie; apăsați ușor.
Se toarnă 1 cană glazură de ciocolată peste înghețată în tigaie. Înghețați 1 oră. Se acoperă cu înghețata rămasă; se întinde uniform. Congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore. Se amestecă glazura rămasă la foc mic doar până se toarnă, dar nu se încălzește.
Se toarnă glazura peste înghețată; se întinde uniform. Congelați peste noapte.
Rulați cuțit ascuțit între crustă și Pan părți pentru a slăbi tort. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tortul pe platou.
Garnisiți tortul cu bomboane de mentă și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "