Tort De Înghețată Cu Caramel Sărat

Tort De Înghețată Cu Caramel Sărat
Tortul conului de înghețată cu Caramel sărat este un fără gluten desert. O porție conține 667 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețată cu vârtej de vanilie-caramel, sos de caramel, sare de mare fulgi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Înghețată Cu Covrig Caramel Sărat, Tort de chiffon de ciocolată John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat, și Tort De Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o bandă de 24 pe 6 inci de hârtie pergament. Ungeți partea unei tigaie cu formă de arc de 8 inci, apoi aliniați partea cu pergamentul; hârtia se va extinde deasupra marginii tigaiei, astfel încât să puteți construi un tort înalt. Acoperiți fundul tigaiei cu jumătate din fursecurile pizzelle, rupându-le în bucăți mai mici, după cum este necesar pentru a acoperi suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Întindeți 1/4 cană sos de fudge peste fursecuri. Împachetați aproximativ jumătate din înghețata de vanilie-caramel și ciocolată în tigaie, alternând linguri de fiecare aromă, până când fundul este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți cu 1/4 cană dulce de leche și presărați cu 1/4 linguriță sare de mare. Acoperiți cu prăjiturile pizzelle rămase, apăsând ușor pentru a împacheta înghețata și a crea o suprafață uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4
Întindeți 1/4 cană sos de fudge peste fursecurile pizzelle. Se acoperă cu linguri de înghețată de vanilie-caramel și ciocolată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
5
Stropiți cu restul de 1/4 cană fiecare dulce de leche și sos de fudge și presărați cu restul de 1/4 linguriță de sare de mare. Aranjați conurile de înghețată, cu fața în sus, deasupra. Congelați până când este ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
Dulce De LecheDulce De Leche
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Scoateți partea laterală a tigaiei cu formă de arc și pergamentul. Apăsați bucățile de caramel în partea laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
7
Serviți imediat sau congelați până la 2 zile.
8
Fotografie de Kana Okada

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista