Această rețetă servește 12. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 437 calorii. 405 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul cool Whip whipped, înghețata vanillan, cireșele maraschino și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Puneți deoparte 12 fursecuri. Zdrobiți fursecurile rămase; se amestecă cu unt. Apăsați 2/3 pe partea inferioară a tăvii cu arc de 9 inci. Stați cookie-urile rezervate în jurul marginii. Cuptor cu microunde 1/2 cană topping fudge conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste crustă. Congelați 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
Cookie-uri
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor Cu Microunde
2
Se înmoaie 1-1 / 2 căni din fiecare înghețată aromată; se întinde, 1 aromă la un moment dat, peste stratul de fudge în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
3
Se presară cu amestecul de firimituri rămas. Scoateți înghețata rămasă în bile; așezați peste stratul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
4
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Când este gata de servit, top desert cu bici rece. Cuptor cu microunde rămase Fudge topping ca regia pe ambalaj; burniță peste desert.
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.