Tort de înger cu mâncare al diavolului marmorat
Marmorat Devil ' s Food Angel Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 182 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, făină de tort, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură de înger, Tort De Înger Cu Mentă Marmorată, și Tortul cu mâncare al diavolului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 3/4 cană de zahăr, amestecând cu un bici.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie și suc.
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați procedura cu făina rămasă, 1/4 cană la un moment dat. Puneți ușor jumătate din aluatul de tort într-un castron mare. Cerneti cacao peste jumatate din aluat;pliați ușor.
Puneți jumătate din aluat simplu într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Se acoperă cu jumătate de aluat de ciocolată; repetați straturile. Rotiți bătăile împreună cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați pe placă.
Pentru a pregăti glazura, puneți ciocolata și apa fierbinte într-un vas mic de sticlă. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până aproape topit; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți glazura peste tort. Chill tort 10 minute.