Tort De Înger Cu Mentă Marmorată

Tort De Înger Cu Mentă Marmorată
Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 150 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Peppermint Angel Roll, Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, și Tort De Marmură.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti faina si 3/4 cana de zahar impreuna de doua ori; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, crema de tartru, extractele și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 2 linguri la un moment dat, până când se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Împingeți treptat amestecul de făină, 1/4 cană la un moment dat. Împărțiți aluatul în jumătate; nuanțați jumătate cu colorant alimentar roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Alternativ lingura simplu și roz batters într-un ungrased 10-in. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Coaceți pe cel mai de jos raft la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până când se rumenesc ușor și crăpăturile se simt uscate. Inversați imediat tava de copt; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Rulați un cuțit în jurul părților laterale și tubul central al tigaiei. Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Pentru glazură, combinați zahărul cofetarilor, extractul de lapte și colorantul alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Stropiți peste tort.
7
Se presară cu bomboane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista