Tort De Înger Cu Cremă De Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înger cu cremă de căpșuni. Această rețetă face 12 porții cu 274 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de tort alimentar înger, apă, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Căpșuni Înger Alimente Tort Inghetata, Tort De Mâncare Înger Cu Cremă De Căpșuni, și Cookie-uri și cremă de căpșuni Shortcake cu tort de mâncare înger prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Cuptor de căldură la 350 F. în sticlă extra-mare sau castron de metal, bate tort se amestecă și apă rece cu mixer electric la viteză mică 30 secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu sunt lipicioase. Nu sub coace. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mediu, bateți frișca cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți glazura de căpșuni în frișcă.
Pe farfurie de servire, așezați tortul cu partea rumenită în jos. Frost top și părți de tort cu amestec de cremă de căpșuni. La frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Într-un castron mic, amestecați căpșunile și zahărul; la frigider până la servire. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de căpșuni tocat peste fiecare porție. A se păstra acoperit la frigider.