Tort De Înger Cu Caise
Tortul cu înger de caise necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 60 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 204 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de super. Încercați Caise Înger Negrese, Caise Înger Negrese, și Tort De Înger Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti faina si 1/2 cana de zahar impreuna de doua ori; pus deoparte.
Adăugați cremă de tartru, extracte și sare în albușurile de ou; bateți cu viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, aproximativ 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este dizolvat. Împingeți treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.
Într-un castron mic, bateți conservele de caise și apa până se spumează. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou. Lingurați ușor într-un 10-in uns. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți pe cel mai mic grătar de cuptor la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul părților laterale și tubul central al tigaiei.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.