Tort De Zahăr Brun Cu Glazură Cremoasă De Vacanță
Tortul de zahăr brun cu glazură cremoasă de vacanță necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 425 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun Domino ferm, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, și Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zaharuri maro închis și granulate, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă într-o tigaie cu tub de 10 inci unsă și făinată.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se servește cu glazură caldă cremoasă de vacanță.