Tort De Whisky Irlandez Cu Ciocolată Dulce-Amăruie

Tort De Whisky Irlandez Cu Ciocolată Dulce-Amăruie
Bittersweet Chocolate Irish Whiskey Cake ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, veți obține un desert care servește 10. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare, whisky irlandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată Mocha cu whisky irlandez, Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez, și Tort 'Irish Coffee' cu whisky irlandez.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt și făină tigaie cu formă de arc cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Se fierbe 1/2 cană de whisky într-o cratiță mică până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați ciocolata dulce-amăruie, amestecul de pudră espresso și 1/4 cană de whisky fiert într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Espresso InstantEspresso Instant
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Scoateți vasul de peste apă. Se macină fin migdalele cu 2 linguri de făină în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de unt și 6 linguri de zahăr vanilat într-un castron mediu până devine pufos. Bateți în gălbenușuri de ou 1 la un moment dat, apoi sare de mare. Îndoiți amestecul de ciocolată, apoi amestecul de migdale măcinate. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt bol până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 lingură de zahăr vanilat, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile în aluat alternativ cu restul de 4 linguri de făină în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și răciți complet tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Combinați ciocolata semidulce și restul de 2 linguri de whisky într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
12
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați restul de 1/4 cană de unt în amestecul de ciocolată, câte 1 bucată mică, amestecând până când fiecare bucată este topită înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Așezați vasul peste vasul mai mare cu apă cu gheață. Folosind mixerul electric, bateți glazura până se îngroașă până la consistența tartinabilă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
15
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte. Acoperiți cu cupola de tort și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista