Tort De Whisky Irlandez Cu Ciocolată Dulce-Amăruie
Bittersweet Chocolate Irish Whiskey Cake ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, veți obține un desert care servește 10. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare, whisky irlandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată Mocha cu whisky irlandez, Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez, și Tort 'Irish Coffee' cu whisky irlandez.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt și făină tigaie cu formă de arc cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Se fierbe 1/2 cană de whisky într-o cratiță mică până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Combinați ciocolata dulce-amăruie, amestecul de pudră espresso și 1/4 cană de whisky fiert într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Espresso Instant
Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
5
Scoateți vasul de peste apă. Se macină fin migdalele cu 2 linguri de făină în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de unt și 6 linguri de zahăr vanilat într-un castron mediu până devine pufos. Bateți în gălbenușuri de ou 1 la un moment dat, apoi sare de mare. Îndoiți amestecul de ciocolată, apoi amestecul de migdale măcinate. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt bol până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 lingură de zahăr vanilat, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile în aluat alternativ cu restul de 4 linguri de făină în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Zahăr Vanilat
Albușuri De Ou
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Sare De Mare
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și răciți complet tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Combinați ciocolata semidulce și restul de 2 linguri de whisky într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
12
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați restul de 1/4 cană de unt în amestecul de ciocolată, câte 1 bucată mică, amestecând până când fiecare bucată este topită înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Așezați vasul peste vasul mai mare cu apă cu gheață. Folosind mixerul electric, bateți glazura până se îngroașă până la consistența tartinabilă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
15
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte. Acoperiți cu cupola de tort și lăsați să stea la temperatura camerei.