Tort de varză murată cu ciocolată cu glazură de smântână
Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână sare, vanilie, cafea caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 383 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de maioneză de ciocolată cu glazură de smântână, Tort de dovlecei de ciocolată cu glazură de smântână, și Tort galben cu glazură de smântână de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați o tavă de tort metalică de 9 de 13 inci cu spray de copt adăugat cu făină.Scoateți jumătate din varză murată din cutie și într-o sită.
Se scurge bine, se usucă și se toacă pe o tăietură sau mai bine, într-un mini tocător sau robot de bucătărie. Păstrați restul de varză murată pentru ceva else.In un castron de dimensiuni medii, amestecați bine făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Set aside.In un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul până la crem. Bate în vanilie. Răzuiește părțile laterale ale bolului și bate ouăle, una câte una. Când ouăle sunt amestecate, adăugați amestecul de făină alternativ cu cafeaua, amestecând la viteză mică, doar până se amestecă. Se amestecă varza murată tocată și chipsurile de ciocolată în miniatură.
Se toarnă aluatul de tort în tigaie și se coace pe raftul central timp de 33 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie.Când este gata de îngheț, topiți untul într-un castron de dimensiuni medii pentru microunde.
Adăugați ciocolata tocată și amestecați până se topește aproape complet. Cuptorul cu microunde la 50% putere timp de încă 30 de secunde și amestecați până când ciocolata este complet topită.
Răzuiți într-un bol mare de amestecare. Se amestecă smântâna și vanilia la temperatura camerei.
Adăugați zahărul pudră câte 1 cană și bateți cu un mixer electric până când este neted și cremos. Pentru glazura mai subțire, adăugați puțin lapte.