Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu vanilie cu zmeură ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Nunta Dantelat Cu Zmeura, Cookie-uri cu amprentă de zmeură cu nucă de cocos, și Tort de fasole de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de fasole de vanilie bătută {tort de ziua de naștere a caracatiței} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 350 F. fundurile de grăsime și laturile de 3 (9-inch) rotunde tort tigai cu scurtarea; ușor făină. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză mare, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. La viteză medie, bateți în amestec de făină, lapte, 1 1/2 lingurițe de vanilie și ouăle până se omogenizează. Bateți 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă uniform în tigăi.
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-un castron mediu, bateți 1 cană de unt și zahărul pudră la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat în lichior și 1/2 linguriță de vanilie până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lichior
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Tăiați fiecare tort orizontal pentru a face 2 straturi. (Marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit zimțat lung și subțire.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Scobitori
7
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; se întinde cu 1/3 cană gem de zmeură până la 1/4 inch de margine. Se acoperă cu un alt strat, tăiat cu partea în jos; se întinde cu 1/3 cană glazură. Repetați cu straturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Înghețarea țevii deasupra tortului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
9
Se ornează cu frunze de ciocolată. Depozitați ușor acoperit.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.