Tort De Urs Panda

Tort De Urs Panda
Tortul cu urs Panda ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 20 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 355 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, glazură de vanilie betty rich & creamy, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Urs Panda, Tort De Urs Brun, și Tort De Dormit Cu Ursuleț De Pluș.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 inci și o tigaie de 13x9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți 1 amestec de tort, 1 cană de apă, 1/2 cană de ulei și 3 ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigăi rotunde, împărțind uniform aluatul.
3
Coaceți conform instrucțiunilor n cutie pentru tigaie rotundă de 8 inci. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de răcire. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, 1 cană de apă rămasă, 1/2 cană de ulei și 3 ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
4
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Tort rece 10 minute; scoateți din tigaie la raft de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați prăjiturile aproximativ 1 oră sau până când sunt ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, într-un castron mediu, amestecați 1 recipient plus 1 cană glazură de ciocolată cu culoarea alimentelor pentru a face glazură neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați marshmallow în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
8
Folosind cuțit zimțată, taie partea superioară rotunjită a fiecărui tort la nivelul suprafeței. Întoarceți prăjiturile tăiate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
9
Tăiați prăjiturile așa cum se arată în șablon (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos).
10
Așezați bucățile de tort pe tavă conform instrucțiunilor din șablon, atașându-le la tavă și între ele cu o cantitate mică de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
11
Întindeți strat subțire de glazură de vanilie peste cap și strat subțire de glazură neagră peste urechi, corp și labe pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Cap de îngheț cu o parte din glazura de vanilie rămasă. Îngheț restul de tort cu o parte din glazura neagră rămasă. Pentru a pipa caracteristicile panda, lingurați vanilie și glazuri negre în pungi de congelator din plastic resigilabile separate și tăiați vârful mic de pe 1 colț al fiecărei pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
13
Pipă sau întinde glazura de vanilie pe corp pentru a crea piept. Țeavă sau răspândirea negru glazura pe cap pentru patch-uri în jurul ochilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Așezați ochii de marshmallow pe plasturi. Pentru elevi, atașați 1 mentă la fiecare felie de marshmallow cu glazură. Pipă sau întinde glazură neagră pe bot pentru nas și gură. Pipeți sau întindeți glazură de vanilie pe labele din spate pentru a crea amprente de labe. Conturul țevii în jurul corpului și picioarelor din față cu glazură neagră. Completați conturul cu glazură neagră suplimentară, astfel încât picioarele din față să aibă un strat mai gros de glazură decât pieptul alb. Folosind spatula metalică, creați o textură diferită pe corp și picioarele din față pentru a defini în continuare picioarele de la piept și labele din spate. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BezeleBezele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista