Tort De Turtă Dulce Triplă Cu Ghimbir

Tort De Turtă Dulce Triplă Cu Ghimbir
Tortul de turtă dulce cu ghimbir triplu este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 300 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, apă, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Triplu De Turtă Dulce, Tort Cu Strat Triplu De Ghimbir, și Tort Cu Strat Triplu De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul, pregătiți vasul de copt: Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făinați ușor un vas de copt de 8x8 sau 9x9. Montați o bucată de pergament sau hârtie de copt în interior și lăsați-i pe unii să atârne de pe părți (acest lucru va facilita ridicarea tortului din tigaie mai târziu). Ungeți ușor și făinați și hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți untul cu melasă, miere, apă, zahăr brun: într-o cratiță medie la foc mediu puneți untul, melasa, mierea, apa și zahărul brun. Se amestecă pentru a topi untul. Nu lăsați să fiarbă sau să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Odată ce untul este topit, scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Asigurați-vă că amestecați amestecul din când în când, deoarece zahărul și grăsimea vor forma pielea la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ouă, ghimbir ras și confiat: odată ce amestecul de unt este la temperatura camerei, bateți ouăle, ghimbirul ras și ghimbirul confiat în amestecul de melasă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați făina în amestecul de melasă în trei sau patru adaosuri și bateți până se adună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace 35 de minute. Așezați ușor o bucată de folie deasupra și coaceți încă 15 până la 25 de minute sau până când un tester iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Rece: se răcește pe un suport de sârmă timp de zece minute, apoi ridicați tortul din tigaie și continuați să se răcească pe suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puteți servi acest lucru proaspăt din cuptor, dar aroma este mult mai bună dacă îi dați o zi să stea și permiteți condimentelor să intensifice tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de turtă dulce. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista