Tort De Turtă Dulce Cu Pere Cu Capul În Jos
Tortul de turtă dulce cu pere cu capul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cuișoare măcinate, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tort De Turtă Dulce Cu Pere Cu Susul În Jos, Turtă Dulce-Pere Cu Capul În Jos, și Pear Turtă Dulce Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați perele și tăiați fiecare în 8 pene.
Topiți untul în tigaie la foc moderat până când spuma dispare. Reduceți căldura la minim, apoi presărați zahăr brun peste fundul tigaiei și gătiți, netulburat, 3 minute (nu tot zahărul va fi topit). Aranjați perele decorativ peste zahăr și gătiți, netulburat, 2 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea într-un castron.
Bateți melasa și apa clocotită într-un castron mic. Bateți împreună untul, zahărul brun și oul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la crem, aproximativ 2 minute, apoi amestecați alternativ amestecul de făină și melasa în 3 loturi la viteză mică până la omogenizare.
Se toarnă aluatul peste topping în tigaie, răspândind uniform și având grijă să nu deranjeze perele și se coace în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, 40 până la 50 de minute.
Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi răsturnați o farfurie mare cu o buză peste tigaie și, folosind suporturi pentru oală pentru a ține tigaia și farfuria strâns împreună, răsturnați tortul pe farfurie. Înlocuiți orice pere care se lipesc de tigaie.
Se servește cald sau la temperatura camerei.