Tortul de turtă dulce cu pere cu capul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cuișoare măcinate, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tort De Turtă Dulce Cu Pere Cu Susul În Jos, Turtă Dulce-Pere Cu Capul În Jos, și Pear Turtă Dulce Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
1
Curățați și tăiați perele și tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
2
Topiți untul în tigaie la foc moderat până când spuma dispare. Reduceți căldura la minim, apoi presărați zahăr brun peste fundul tigaiei și gătiți, netulburat, 3 minute (nu tot zahărul va fi topit). Aranjați perele decorativ peste zahăr și gătiți, netulburat, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți melasa și apa clocotită într-un castron mic. Bateți împreună untul, zahărul brun și oul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la crem, aproximativ 2 minute, apoi amestecați alternativ amestecul de făină și melasa în 3 loturi la viteză mică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Se toarnă aluatul peste topping în tigaie, răspândind uniform și având grijă să nu deranjeze perele și se coace în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi răsturnați o farfurie mare cu o buză peste tigaie și, folosind suporturi pentru oală pentru a ține tigaia și farfuria strâns împreună, răsturnați tortul pe farfurie. Înlocuiți orice pere care se lipesc de tigaie.