Tort De Sărbătoare Kwanzaa
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 470 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, umplutură de mere, glazură de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Și Fructe Pentru Kwanzaa, Tort negru (o prăjitură cu fructe Kwanzaa), și Tort De Sărbătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit zimțat, tăiați tortul orizontal în 2 straturi.
Așezați stratul de tort de jos, tăiat cu fața în sus, pe un platou de servire.
Se amestecă glazura, pudra de cacao, vanilia și scorțișoara în bolul mare până se combină.
Imprastiati aproximativ 1/4 din glazura peste partea de sus a stratului de tort pe platou. Sus cu al doilea strat de tort, tăiat cu fața în jos.
Întindeți glazura rămasă uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului pentru a acoperi complet. Lingura plăcintă cu mere de umplere în gaură în centrul de tort.
Așezați lumânări deasupra tortului.
Presărați partea superioară a tortului cu niște nuci de porumb, semințe de dovleac și floricele.
Presărați nucile de porumb rămase și semințele de dovleac în jurul bazei tortului.