Tort De Supereroi

Tort super-erou este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 205 calorii. Un amestec de culoare alimentară, rulouri betty fruit roll-up-uri gustare de fructe chewy de fructe, carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Budincă De Ananas Tort Mix Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră sau până când este ferm.
Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia tortul în cap, brațe și corp (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos).
Așezați tortul pe farfuria de servire sau pe tava acoperită cu folie.
În castron mediu, amestecați glazura 1 recipient și culoarea albastră a alimentelor. Împărțiți al doilea recipient de glazură între 3 boluri mici separate; adăugați culoarea roz a alimentelor la 1 castron, Galben la 1 castron și roșu la al treilea castron.
Întindeți un strat subțire de glazură albastră pe corp și brațe pentru a sigila firimiturile.
Întindeți un strat subțire de glazură roz pe cap. Refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră.
Răspândiți glazura roz rămasă pe cap. Cu 1/2 cană de glazură albastră, creați mască pe față.
Răspândiți glazura albastră rămasă pentru a acoperi corpul și brațele. Răspândiți Generos glazura galbenă deasupra capului pentru păr și în partea de jos a tortului pentru centură. În centrul corpului, întindeți glazura roșie în formă ovală. Creați fulger cu glazură galbenă pe oval roșu.
Adăugați bomboane pe masca pentru ochi. Utilizați gel de decorare pentru a pipa nasul și gura și pentru a contura ovalul, centura și catarama centurii. Crumple gustări de fructe; loc lângă corp pentru a arata ca cape.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.