Tort De Struguri Violet Proaspăt Italian

Tortul italian de struguri violet proaspăt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, struguri mov, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Struguri Violet Proaspăt Italian, Vaca Purpurie Sfântă! Struguri și lapte împreună, și Tort Cu Cremă Italiană De Portocale Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Generos unt și făină 9 inch springform tort pan, atingând orice exces de făină. Pune deoparte.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un tel, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și de culoare lămâie, aproximativ 3 minute.
Adăugați untul, uleiul, laptele și extractul de vanilie și amestecați până se omogenizează.
Cernem făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Adăugați coaja de lămâie și coaja de portocală și aruncați pentru a acoperi coaja cu făină.
Puneți amestecul de făină în vasul de aluat și amestecați cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Răsturnați părțile laterale ale bolului și amestecați încă o dată. Se lasă deoparte 10 minute pentru a permite făinii să absoarbă lichidele.
Se amestecă aproximativ 3/4 din struguri în aluat. Puneți aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți blatul cu o spatulă.
Așezați tigaia în centrul cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți timp de 15 minute, apoi presărați partea superioară a tortului cu strugurii rămași.
Coaceți încă aproximativ 40 de minute, până când blatul devine un maro auriu intens și tortul se simte destul de ferm atunci când este apăsat cu vârful degetului.
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de sârmă. După 10 minute, rulați un cuțit de-a lungul părților laterale ale tigaiei. Eliberați și îndepărtați partea laterală a tigaiei cu formă de arc, lăsând tortul pe baza tigaiei.
Serviți la temperatura camerei, tăiați în pene subțiri.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.