Raisin Pound Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți extract de vanillan, stafide, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Stafide, Tort De Stafide, și Rum Raisin Pound Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele și apa fierbinte, amestecând doar până la încorporare. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.