Tortul de smochine I este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest desert are 224 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de praf de copt, cuișoare măcinate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună făina, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara, 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, Smuls
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Într-un castron mare, cremă împreună 1 cană unt și 1 1/2 cană zahăr până la lumină și pufos. Se amestecă ouăle. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele de unt, amestecând doar până când este încorporat. Îndoiți smochinele și pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Roșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a face glazura: într-o cratiță mare, amestecați împreună untul, zahărul, laptele evaporat și bicarbonatul de sodiu. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Apoi gătiți fără a agita până când amestecul devine maro sau până când ajunge la stadiul de minge moale pe un termometru cu bomboane (234 grade F - 115 grade C). Se răcește până la călduță (110 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Se toarnă într-un castron mic și se bate până se îngroașă până se răspândește consistența. Răspândiți rapid glazura pe tortul răcit.