Tort de sifon cu lămâie cu compot de fructe proaspete
Tortul de șifon de lămâie cu compot de fructe proaspete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Un amestec de zahăr granulat, mure, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de lămâie cu compot de fructe, Tort de mămăligă cu lămâie cu compot de fructe de iarnă, și Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați ulei, coajă de lămâie, suc de lămâie, vanilie și gălbenușuri de ou; bateți amestecul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime, răspândindu-se uniform; rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; lăsați să se răcească timp de 40 de minute.
Combinați fructele de pădure, țuica și 1 linguriță de zahăr granulat într-un castron mediu; se amestecă ușor.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Răsturnați tortul pe o farfurie și presărați cu zahăr pudră.
Tăiați tortul în 8 felii și serviți cu compot de fructe.