Tort de sifon cu lămâie cu compot de fructe proaspete

Tort de sifon cu lămâie cu compot de fructe proaspete
Tortul de șifon de lămâie cu compot de fructe proaspete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Un amestec de zahăr granulat, mure, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de lămâie cu compot de fructe, Tort de mămăligă cu lămâie cu compot de fructe de iarnă, și Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ulei, coajă de lămâie, suc de lămâie, vanilie și gălbenușuri de ou; bateți amestecul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime, răspândindu-se uniform; rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; lăsați să se răcească timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Combinați fructele de pădure, țuica și 1 linguriță de zahăr granulat într-un castron mediu; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Fructe De PadureFructe De Padure
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
7
Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Răsturnați tortul pe o farfurie și presărați cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
Tăiați tortul în 8 felii și serviți cu compot de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
FructeFructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista