Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată

Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 984 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, smântână grea, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră cu Chile-cremă de unt de ciocolată, Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă, și Tort cu condimente de scorțișoară cu cremă de unt de smochine, Ganache de ciocolată albă și Caramel de lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți hârtia. Pudrați tigăile cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Într-un castron mediu, bateți cele 1 1/2 căni de făină universală cu făina de tort, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea. Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul cu zahărul la viteză medie până devine pufos, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle și vanilia până se încorporează. În 3 adaosuri alternative, adăugați ingredientele uscate și smântâna, răzuind partea laterală a bolului între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Răsturnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți prăjiturile pe rafturile inferioare și mijlocii ale cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când sunt aurii și elastice și marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați prăjiturile în rafturi și lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi întoarceți prăjiturile și lăsați-le să se răcească complet.
7
Scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul până devine cremos. La viteză mică, bateți zahărul cofetarilor. Măriți viteza la mare și bateți până devine pufos, răzuind partea laterală a bolului, cu aproximativ 2 minute mai mult. La viteză mică, bateți smântâna, vanilia, scorțișoara, pudra ancho chile și cayenne, apoi bateți treptat în ciocolata dulce-amăruie și albă. Răsturnați partea laterală a bolului și a paletei, măriți viteza la mediu-mare și bateți până la lumină, cu 3 minute mai mult. Folosind o lingură de lemn, bateți energic crema de unt timp de 30 de secunde pentru a dezumfla orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți cu 1 cană de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se întinde glazura rămasă peste partea superioară și laterală. Dați la frigider tortul cel puțin 30 de minute. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista