Tort de scorțișoară cu Chile-cremă de unt de ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 984 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, smântână grea, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată neagră cu Chile-cremă de unt de ciocolată, Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă, și Tort cu condimente de scorțișoară cu cremă de unt de smochine, Ganache de ciocolată albă și Caramel de lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți hârtia. Pudrați tigăile cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Într-un castron mediu, bateți cele 1 1/2 căni de făină universală cu făina de tort, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea. Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul cu zahărul la viteză medie până devine pufos, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle și vanilia până se încorporează. În 3 adaosuri alternative, adăugați ingredientele uscate și smântâna, răzuind partea laterală a bolului între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Răsturnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți prăjiturile pe rafturile inferioare și mijlocii ale cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când sunt aurii și elastice și marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați prăjiturile în rafturi și lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi întoarceți prăjiturile și lăsați-le să se răcească complet.
7
Scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, bateți untul până devine cremos. La viteză mică, bateți zahărul cofetarilor. Măriți viteza la mare și bateți până devine pufos, răzuind partea laterală a bolului, cu aproximativ 2 minute mai mult. La viteză mică, bateți smântâna, vanilia, scorțișoara, pudra ancho chile și cayenne, apoi bateți treptat în ciocolata dulce-amăruie și albă. Răsturnați partea laterală a bolului și a paletei, măriți viteza la mediu-mare și bateți până la lumină, cu 3 minute mai mult. Folosind o lingură de lemn, bateți energic crema de unt timp de 30 de secunde pentru a dezumfla orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați un strat de tort pe o farfurie și întindeți cu 1 cană de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se întinde glazura rămasă peste partea superioară și laterală. Dați la frigider tortul cel puțin 30 de minute. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.