Tort De Război
Tortul de război este un vegan rețetă cu 17 porții. Acest desert are 225 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, stafidele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Budincă De Ananas Tort Mix Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați zahărul brun și apa.
Adăugați stafide, nuci, citron confiat, scurtare, sare, nucșoară și scorțișoară; aduceți la fierbere și fierbeți 3 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Cerneti faina si praful de copt; se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de sârmă. Se lasă în tigaie și se taie în pătrate. .