Tort de rom cu unt cu sos de banane Foster

Tort de rom cu unt cu sos de banane Foster
Tort de rom cu unt cu sos de banane Foster ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 898 calorii. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de smântână, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Banane Foster, Banane Foster Cu Susul În Jos Tort, și Banane Foster Tort Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer rezistent până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 2 1/2 căni de zahăr, bătând 4 până la 5 minute sau până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând doar până când galbenul dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Bateți albușurile până se spumează; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie și puneți-o pe o farfurie de servire. În timp ce este cald, înțepați suprafața tortului la intervale de 1 inch cu o culegere de lemn; turnați glazura de rom cu unt cald peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Cu UntRom Cu Unt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să stea 4 ore sau peste noapte înainte de servire.
9
Serviți cu sos de banane Foster și înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Adăugați 2 linguri de coajă de lămâie rasă în aluat. Continuați cu rețeta de tort conform instrucțiunilor. Omiteți glazura de rom cu unt; nu serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Cu UntRom Cu Unt
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista