Tort De Rom Aproape Tortuga

Tort De Rom Aproape Tortuga
Aproape Tortuga Rom tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 395 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, amestec de budincă instant vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie Bundt de dimensiuni standard sau pulverizați generos cu un spray de copt bun adăugat la făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă făina de tort, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron al unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină De TortFăină De Tort
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați bucăți de unt înmuiat și 3 linguri de ulei vegetal. Continuați să amestecați la viteză medie mică până când amestecul arată ca pietriș fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Adăugați amestecul de budincă, laptele, ouăle, uleiul rămas, romul și vanilia. Continuați să bateți cu paleta, ridicând viteza la mediu. Bateți până se amestecă bine, răzuind bolul des. Aluatul trebuie să fie foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Presărați nucile tocate pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă aluatul peste nuci și se coace timp de 55 de minute sau până când un tester de tort iese curat și tortul revine.Pregătiți Glazura De Înmuiere A Romului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Combinați untul, apa și zahărul într-o cratiță mică și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți până când zahărul este dizolvat și siropul este bine combinat și puțin mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc și se amestecă romul.În timp ce tortul încă se răcește cu susul în jos în tigaie, turnați o parte din siropul fierbinte deasupra tortului (am înfipt găuri peste tot cu o scobitoare, lăsându-i timp să se înmoaie (acest lucru poate dura câteva minute, deoarece va fi mult sirop) continuați să adăugați sirop până când se adaugă tot siropul. Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie înainte de a se întoarce pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista