Tort De Rom Aproape Tortuga

Tort De Rom Aproape Tortuga
Aproape Tortuga Rom tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 395 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, amestec de budincă instant vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie Bundt de dimensiuni standard sau pulverizați generos cu un spray de copt bun adăugat la făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă făina de tort, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron al unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină De TortFăină De Tort
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați bucăți de unt înmuiat și 3 linguri de ulei vegetal. Continuați să amestecați la viteză medie mică până când amestecul arată ca pietriș fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Adăugați amestecul de budincă, laptele, ouăle, uleiul rămas, romul și vanilia. Continuați să bateți cu paleta, ridicând viteza la mediu. Bateți până se amestecă bine, răzuind bolul des. Aluatul trebuie să fie foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați nucile tocate pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă aluatul peste nuci și se coace timp de 55 de minute sau până când un tester de tort iese curat și tortul revine.Pregătiți Glazura De Înmuiere A Romului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați untul, apa și zahărul într-o cratiță mică și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți până când zahărul este dizolvat și siropul este bine combinat și puțin mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă romul.În timp ce tortul încă se răcește cu susul în jos în tigaie, turnați o parte din siropul fierbinte deasupra tortului (am înfipt găuri peste tot cu o scobitoare, lăsându-i timp să se înmoaie (acest lucru poate dura câteva minute, deoarece va fi mult sirop) continuați să adăugați sirop până când se adaugă tot siropul. Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie înainte de a se întoarce pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista