Tort De Ricotta
Tortul Ricotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție conține 288 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Ricotta, Tort De Ricotta, și Tort De Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Pregătiți tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-un castron mediu, combinați ricotta, zahărul, ouăle și vanilia.
Se amestecă până se omogenizează. Picătură de linguri pe partea de sus a tort nefierte.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 1/2 ore sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Presărați tortul răcit cu zahăr de cofetărie. A se păstra la frigider.