Tort De Ricotta

Tort De Ricotta
Tortul Ricotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție conține 288 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Ricotta, Tort De Ricotta, și Tort De Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Pregătiți tortul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, combinați ricotta, zahărul, ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă până se omogenizează. Picătură de linguri pe partea de sus a tort nefierte.
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 1/2 ore sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Presărați tortul răcit cu zahăr de cofetărie. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista