Tort De Recoltare De Dovleac

Tort De Recoltare De Dovleac
Tortul de recoltare a dovleacului este un fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână culori alimentare, amestec de prăjituri cu condimente, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Recoltare De Dovleac, Recoltați Tort De Dovleac Cu Ciocolată, și Recoltați Plăcintă Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează 2 bol rezistent la cuptor de 1/2 litru cu spray de copt cu făină. În castron mare, faceți 1 cutie de aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se toarnă aluatul în vasul rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Rulați cuțitul chiar în jurul marginii superioare a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți tortul din castron; așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Repetați cu cutia rămasă de amestec de tort pentru a face al doilea tort. Răciți prăjiturile complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În castron mediu, nuanțați glazura cu 9 picături galben și 6 picături roșu culoare alimentară pentru a face glazură portocalie. Tăiați fundul ambelor prăjituri pentru a forma suprafețe plane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați 1 tort, cu fața rotundă în jos, pe farfurie.
7
Întindeți 2/3 cană de glazură portocalie pe partea plată a tortului aproape până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați al doilea tort, cu partea rotundă în sus, pe tortul mat pentru a face formă rotundă. Înghețați întregul tort cu glazură portocalie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
9
Pentru a face tulpina, tăiați răsucirea lemnului dulce în cruce în treimi. Adunați piesele împreună și răsuciți. Utilizați scobitoare pentru a face gaura în partea de sus a tort; introduceți licorice stem. Trageți lemn dulce pentru a face viță de vie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Tăiați frunzele din rulourile de gustări cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Ornează tortul cu viță de vie și frunze.
12
Se presară cu sclipici. Depozitați ușor acoperit.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista