Tort De Recoltare De Dovleac
Tortul de recoltare a dovleacului este un fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână culori alimentare, amestec de prăjituri cu condimente, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Recoltare De Dovleac, Recoltați Tort De Dovleac Cu Ciocolată, și Recoltați Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează 2 bol rezistent la cuptor de 1/2 litru cu spray de copt cu făină. În castron mare, faceți 1 cutie de aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă aluatul în vasul rezistent la cuptor.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Rulați cuțitul chiar în jurul marginii superioare a tortului.
Scoateți tortul din castron; așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Repetați cu cutia rămasă de amestec de tort pentru a face al doilea tort. Răciți prăjiturile complet, aproximativ 1 oră.
În castron mediu, nuanțați glazura cu 9 picături galben și 6 picături roșu culoare alimentară pentru a face glazură portocalie. Tăiați fundul ambelor prăjituri pentru a forma suprafețe plane.
Așezați 1 tort, cu fața rotundă în jos, pe farfurie.
Întindeți 2/3 cană de glazură portocalie pe partea plată a tortului aproape până la margine.
Așezați al doilea tort, cu partea rotundă în sus, pe tortul mat pentru a face formă rotundă. Înghețați întregul tort cu glazură portocalie rămasă.
Pentru a face tulpina, tăiați răsucirea lemnului dulce în cruce în treimi. Adunați piesele împreună și răsuciți. Utilizați scobitoare pentru a face gaura în partea de sus a tort; introduceți licorice stem. Trageți lemn dulce pentru a face viță de vie.
Tăiați frunzele din rulourile de gustări cu fructe.
Ornează tortul cu viță de vie și frunze.
Se presară cu sclipici. Depozitați ușor acoperit.