Tort de recoltare Cu struguri și sirop Sangiovese
Recolta tort cu struguri și sirop Sangiovese ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 382 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Smitten Kitchen ' s Harvest pui fript cu struguri, măsline și rozmarin, Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese, și Tort De Recoltare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt și făină o tigaie cu arc de 9 inci. Într-un castron mic, bateți făina cu sarea și praful de copt. Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul granulat până la galben pal.
Bateți laptele, uleiul de măsline, untul topit, coaja de lămâie, coaja de portocală și vanilia. Îndoiți amestecul de făină, urmat de 1 1/2 căni de struguri. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul timp de 15 minute. Punctați partea superioară a tortului cu restul de 1/2 cană de struguri și coaceți timp de aproximativ 40 de minute mai mult, până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Transferați tortul într-un suport, îndepărtați cu grijă inelul și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, într-o cratiță mare, fierbeți sucul de struguri la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 25 de minute.
Lăsați siropul de struguri să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți tortul de pe bază și transferați-l pe un platou de servire. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Tăiați tortul în pene și serviți, trecând siropul de struguri la masă.