Tort De Pâine De Porumb Cu Susul În Jos

Tort De Pâine De Porumb Cu Susul În Jos
Rețeta tortului cu pâine de porumb cu susul în jos este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest desert are 599 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cocktail de fructe, coniac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pâine De Porumb Salsa Cu Susul În Jos, Cârnați și piper pâine de porumb cu susul în jos, și tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie din fontă de 1 (9 inci)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, smântâna grea, ouăle, untul, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
În tigaia din fontă la foc mediu-mare, adăugați zahăr și unt și lăsați să se topească. Când se topește, se ia de pe foc și se adaugă ingredientele rămase. Asigurați-vă că așezați cireșele maraschino uniform pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă aluatul și blatul neted cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți 25 de minute, până când pâinea de porumb este aurie și o scobitoare iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
A servi: așezați un platou peste tigaie și inversați tortul. Ar trebui să alunece ușor. Feliați în pene și serviți cald cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista