Tort De Pâine Cu Lămâie
Lemon Loaf Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 331 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 43 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Pâine Cu Lămâie, Tort De Pâine Cu Lămâie, și Tort De Pâine Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în smântână, vanilie și coaja de lămâie. Bateți încă 2 minute. Batter va arata coagulat.
Combinați făina, amidonul de porumb, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol separat.
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de ouă, amestecând până se încorporează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie pregătită de 8x4 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigăi timp de 5 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe o farfurie.
Bateți împreună sucul de lămâie și zahărul pudră.
Se toarnă glazura peste întregul tort și se lasă tortul să se răcească în timp ce glazura este înmuiată.