Tort De Pungă
Tort pungă este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 312 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați glazură de vanilie bogată și cremoasă, bomboane multicolore, lemn dulce cu coarde decojite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Pungă, Tort De Pungă, și Tort De Pungă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 inci. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
În castron mic, se amestecă 1 recipient glazura și culoarea alimentelor până la umbra dorită pentru pungă.
Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia o pătrime din fiecare tort pentru a forma o margine dreaptă de aproximativ 6 1/2 inci lungime, așa cum se arată în diagramă (aruncați bucăți mici de tort sau folosiți pentru a face poșetă mică prezentată în videoclip).
Întindeți puțin mai puțin de 1/4 cană glazură pe partea inferioară a 1 strat; întindeți aproximativ 1 lingură glazură pe partea tăiată. Stați stratul de tort, tăiat în jos, pe placa de servire.
Răspândiți aproximativ 1 lingură de glazură pe partea tăiată a celui de-al doilea strat; așezați partea inferioară a stratului pe glazura stratului în picioare, potrivind marginile tăiate. Apăsați Ușor straturi împreună pentru a forma tort pungă.
Întindeți un strat subțire de glazură pe întregul tort pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Tort de îngheț cu glazură colorată rămasă. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană glazură și culoarea alimentelor până la nuanța dorită pentru tăiere.
Așezați glazura colorată în punga decoratorului sau punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, cu un colț mic de pungă tăiat. Țeavă PE pungă după cum doriți.
Folosiți lemn dulce cu coarde decojite pentru mâner și bomboane cu inel jeleu pentru fermoar. Decorați poșeta cu bomboane asortate. Depozitați ușor acoperit.