Tort de Prune Iny cu glazură de zară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de Prune al lui Iny cu glazură de zară. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 506 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de bicarbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu, lapte bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de Prune condimentat cu glazură de brânză cremă, Tort de lapte cu glazură de Caramel, și Tort de lapte cu glazură de Caramel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și ungeți o tigaie de 9 pe 13 inci.
Așezați prunele într-o cratiță mică. Acoperiți-le cu apă. Aduceți la fierbere scăzută și gătiți până când este moale și mashable, aproximativ 8 minute.
Scurgeți apa și zdrobiți prunele pe o farfurie. Este în regulă să lași bucăți mici în urmă. Puneți prunele deoparte și faceți tortul.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, scortisoara si nucsoara. Mmmm... miroase a sărbători.
Într-un castron separat, amestecați împreună uleiul, zahărul, vanilia și ouăle.
Combinați ingredientele umede și uscate și stropiți în zară. Se amestecă până se combină. Amestecul va fi ușor ciudat.
Acum aruncați prunele piure. Și dacă mierea intră în timp ce finalizați acest pas, protejați vasul cu corpul și amestecați rapid. Ceea ce nu știe nu-l va răni.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace timp de 35 până la 40 de minute. Bunica Iny a fost de neclintit: nu peste coace tort. Vrei să fie frumos și umed.
Combinați zahărul, laptele de unt, untul, siropul de porumb, bicarbonatul de sodiu și vanilia într-o cratiță medie. Se amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere lentă la foc mediu-mare. Nu este nevoie să se amestece. Continuați să fierbeți până când glazura capătă o culoare deschisă de caramel, 5 până la 7 minute. Important: glazura ar trebui să fie culoarea caramelului, dar nu încă fermă și lipicioasă. Acesta trebuie să fie pourable.
Scoateți tortul din cuptor. Încercați să nu leșinați, deoarece miroase absolut divin.
În timp ce tortul este foarte cald, turnați glazura uniform deasupra. Lucrați rapid, deoarece va începe rapid să se înmoaie în tort.
Întindeți haina uniform ... atunci te rog, fă-ți o favoare: linge spatula. Te va face să zâmbești.
Serviți imediat sau nu ezitați să lăsați tortul să stea pe tejghea o vreme înainte de servire. Se îmbunătățește doar odată cu vârsta.
Sugestie utilă: serviți fără a dezvălui faptul că tortul conține prune.