Porumb tort mic dejun stive cu unt de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1596 calorii. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tort de porumb stive de mic dejun cu unt de arțar, Banane Maple Unt De Arahide Baruri Mic Dejun, și Sandviș cu cârnați, ouă și brânză pentru micul dejun cu unt de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru prăjiturile de porumb, bateți împreună ouăle, laptele de unt și untul topit într-un bol mediu de amestecare. Se amestecă sâmburii de porumb. Cerneti impreuna faina de porumb, faina, zaharul, sarea si praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Boabe De Porumb
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
2
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zară-porumb și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Porumb
3
Lăsați să stea 20 de minute într-un loc răcoros.
4
Pentru untul de arțar: amestecați untul înmuiat cu 1/2 cană sirop de arțar într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rumeniți fâșiile de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
6
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie și transferați-le pe o foaie de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
7
Presărați feliile de mere cu scorțișoară și sare după gust. Căutați-le în randări de slănină până se rumenesc și așezați-le pe tigaia cu foi cu slănină. Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați suficient unt pentru a acoperi fundul tigaiei și a pune 1/4 cană de aluat de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Polonic
9
Lăsați să gătească până când marginile clătitei încep să se rumenească și apar bule la suprafață, aproximativ 2 minute. Întoarceți, gătiți încă 2 minute, apoi transferați pe foaia de prăjituri cu merele și slănina. Repetați până când aveți o duzină de corncakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Cookie-uri
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Așezați foaia de fursecuri și plăcile de servire în cuptor până când totul este cald, aproximativ 4 minute. Pe fiecare farfurie, așezați 1 tort de porumb, deasupra cu 2 fâșii de slănină, o altă prăjitură de porumb, 2 felii de măr și o altă prăjitură de porumb. Se acoperă cu unt de arțar și se strecoară farfuria cu o parte din siropul de arțar încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arțar
Sirop De Arțar
Cookie-uri
Măr
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
11
Garnisiți cu o crenguță de mentă, zahăr pudră și câteva fructe de pădure proaspete, dacă doriți.