Tort De Porumb

Tort De Porumb
Cornmeal Pound tort este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, grâu măcinat cu piatră, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tort De Porumb, Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână, și Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați 1 3/4 căni de zahăr, unt, coajă și vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, 1/2 cană de făină de porumb, grâu, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CrupeCrupe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Răciți tortul complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista