Cornmeal Pound tort este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, grâu măcinat cu piatră, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tort De Porumb, Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână, și Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați 1 3/4 căni de zahăr, unt, coajă și vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Gălbenuș De Ou
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, 1/2 cană de făină de porumb, grâu, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Crupe
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
8
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
9
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Răciți tortul complet pe grătar.