Tort de pere cu nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere cu nuci de pin. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 263 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de smântână, sare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de pere cu nuci de pin, Salată crocantă de mere-pere cu rodie, nuci de pin și iaurt, și Tort De Ciocolată Cu Ulei De Măsline Cu Nuci De Pin.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Răspândiți nuci de pin într-o tigaie superficială.
Coaceți descoperit 6 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc. Mișto.
Pulverizați tigaia rotundă de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Îndepărtați 1/3 cană de amestec de făină într-un castron mic. Se amestecă scorțișoara și nucile de pin prăjite; pus deoparte.
Pentru amestecul de făină rămas într-un castron mare, adăugați smântână, lapte, coajă de lămâie, vanilie, praf de copt, bicarbonat de sodiu și ou. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort. Aranjați feliile de pere peste aluat.
Se presară cu amestec rezervat de nuci de pin.
Coaceți 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire.