Tort De Ovăz I
Tort de ovăz s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 188 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, ovăz laminat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Tort De Ovăz, Tort De Ovăz, și Tort De Ovăz I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9 x 13.
Într-un castron mic, turnați apă clocotită peste ovăz.
Se amestecă bine și se răcește.
Într-un castron mare, combinați untul sau margarina, 1 cană zahăr brun, 1 cană zahăr alb, ouă, făină, bicarbonat de sodiu, condimente și sare.
Adăugați amestecul de fulgi de ovăz răcit și amestecați pentru a combina.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți timp de 35 de minute.
În timp ce tortul se coace, combinați 1/2 cană zahăr alb, 1/4 cană zahăr brun, nucă de cocos, unt topit sau margarină, vanilie și smântână într-un bol de amestecare.
Scoateți tort din cuptor, și porniți broiler. Picătură amestec de linguri mici pe partea de sus a tort.
Răspândiți uniform și cu atenție. Se fierbe timp de 2 până la 5 minute, până când toppingul se fierbe și se rumenesc ușor.