Tort de ovăz cu compot cald de fructe de pădure și cremă coagulată

Tortul de ovăz cu compot cald de fructe de pădure și cremă coagulată necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 484 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, cremă coagulată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, Tort alimentar înger cu compot mixt de fructe de pădure, și Plăcintă de înghețată Vanillan de cinci Minute cu compot cald de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie de copt de 9 inci.
Puneți ovăzul într-un bol, turnați apa clocotită și lăsați să se înmoaie 30 de minute.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, nucsoara si sarea pe hartie cerata.
Așezați untul și zaharurile în vasul unui mixer prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și amestecați până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, pe rând și amestecați până se omogenizează.
Se adaugă ovăzul înmuiat și se amestecă până se încorporează.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se combină. Răzuiți aluatul uniform în tigaia pregătită și coaceți la cuptor până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Se pune pe un suport de copt și se lasă să se răcească 40 de minute; acest tort se servește cel mai bine cald.
Serviți tortul acoperit cu o parte din compotul cald de fructe de pădure și o păpușă mare de cremă coagulată.
2 lingurițe amidon de porumb
1 1/2 căni suc proaspăt de portocale plus 2 lingurițe
1 boabe de vanilie, despicate
Pentru compot: dizolvați amidonul de porumb în cele 2 lingurițe de suc de portocale. Pune deoparte.
Combinați cele 1 1/2 căni de suc de portocale, mierea și fasolea de vanilie într-o cratiță medie și dați la fiert la foc mare, lăsați să gătească 2 minute sau până când mierea s-a dizolvat complet.
Adăugați afinele și murele și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați amidonul de porumb și gătiți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se scoate de pe foc și se pliază în zmeură. Aruncați fasolea de vanilie.