Tort De Nuntă Portocaliu Proaspăt
Dacă 9 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de nuntă portocaliu proaspăt ar putea fi uimitor fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 50 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 125. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Nunta. Dacă aveți paie de plastic, loturi rețetă de tort de bază, tort rotund din carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort de nuntă cu fructe de portocale, Tort De Portocale Proaspete, și Tort portocaliu cu fructe de padure proaspete.
Instrucțiuni
Veți avea nevoie de straturi de tort de 2 (14 inci). Dublați rețeta de tort de bază de două ori, ceea ce produce straturi de tort de 2 (14 inci) și urmați instrucțiunile tortului până când aluatul de tort urmează să fie copt.
Coaceți straturile de tort (14 inci) la 375, timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească conform instrucțiunilor din rețetă.
Veți avea nevoie de straturi de tort de 2 (10 inci). Dublați rețeta de tort de bază o dată, care produce straturi de tort de 2 (10 inci) și urmați instrucțiunile tortului până când aluatul de tort urmează să fie copt.
Coaceți straturile de tort (10 inci) la 375, timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească conform instrucțiunilor din rețetă.
Veți avea nevoie doar de un strat de tort de 1 (6 inci). Pregătiți rețeta de tort de bază o dată, care produce straturi de tort de 2 (6 inci) și urmați instrucțiunile tortului până când aluatul de tort urmează să fie copt.
Coaceți stratul de tort (6 inci) la 375 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească conform instrucțiunilor din rețetă. (Salvați stratul suplimentar (6 inci) pentru o altă utilizare.)
Acoperiți 3 runde de tort din carton (14, 10, 6 inci în diametru) cu folie de aluminiu. Centrați Runda de 6 inci pe Runda de 10 inci și faceți o gaură prin ambele, folosind vârful unui cuțit sau al unui pic de gheață. Lipiți diblul de lemn de 1/4 inch prin ambele runde pentru a lărgi găurile.
Întindeți o cantitate mică de glazură de unt în centrul rundei de carton de 14 inci.
Așezați un strat de tort de 14 inci pe carton rotund.
Întindeți aproximativ 1 1/3 căni de umplutură de mousse de caise pe suprafața stratului de tort, răspândindu-se la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu un alt strat de tort de 14 inci. Repetați procedura cu umplutura și straturile rămase de 14 inci, terminând cu tortul.
Centrați cartonul rotund de 10 inci deasupra nivelului de 14 inci. Folosind vârful unui cuțit ascuțit, urmăriți în jurul marginii rotunde; puneți cartonul rotund deoparte.
Tăiați 6 paie de plastic egale cu înălțimea nivelului. Introduceți paiele în perimetrul cercului marcat, distanțând paiele uniform pentru a susține greutatea celorlalte niveluri.
Întindeți aproximativ 1 1/2 căni de glazură pe părțile laterale ale nivelului și aproximativ 1 1/3 căni de glazură deasupra. (Această cantitate mică de glazură este suficientă pentru a acoperi suprafața tortului, sigilând firimiturile, astfel încât al doilea strat să se răspândească lin.) Înfășurați cu atenție stratul cu folie de plastic; așezați nivelul în frigider.
Întindeți o cantitate mică de glazură de unt în centrul rundei de carton de 10 inci.
Așezați un strat de tort de 10 inci pe carton rotund.
Întindeți aproximativ 1 1/3 căni de umplutură de mousse de caise pe suprafața stratului de tort, răspândindu-se la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu un alt strat de tort de 10 inci. Repetați procedura cu umplutura și straturile rămase de 10 inci, terminând cu tortul.
Întindeți 1 1/3 căni de glazură pe părțile laterale ale nivelului și o glazură de 1 cană redusă deasupra. Înfășurați cu atenție stratul cu folie de plastic; așezați nivelul în frigider.
Întindeți o cantitate mică de glazură de unt în centrul rundei de carton de 6 inci.
Așezați un strat de tort de 6 inci pe carton rotund.
Răspândiți aproximativ 1/3 cană de umplutură de mousse de caise pe suprafața stratului de tort, răspândindu-se la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu un alt strat de tort de 6 inci.
Întindeți aproximativ 3/4 căni de glazură pe părțile laterale ale nivelului și aproximativ 1/3 cană de glazură deasupra. Înfășurați cu atenție stratul cu folie de plastic; așezați nivelul în frigider.
În dimineața nunții sau cu o zi înainte, centrați nivelurile de tort una peste alta.
Ascuțiți un capăt al unui diblu de lemn; tăiat la înălțimea tortului. Introduceți cu grijă capătul ascuțit prin Centrul nivelului de 6 inci, în jos prin centrul tortului, trecând prin găurile făcute anterior în rundele de tort. (Acest lucru va împiedica tortul să alunece lateral în timpul transportului.)
Potriviți punga de patiserie cu un cuplaj mare și un vârf de stea. Lingură 1 cană glazură în pungă; pus deoparte.
Întindeți glazura rămasă decorativ peste tort. Cu sac de patiserie, țeavă o margine în jurul fundului fiecărui strat de tort.
Decorați tortul cu flori, dacă doriți.
Notă: pentru a împiedica crusta superioară a fiecărui strat de tort să se lipească de folia de plastic în timp ce este depozitată, pudrați ușor folia de plastic cu făină.