Tort de nunta-lamaie zingy
Tort de nunta-zingy lemon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 205 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr tos auriu, făină, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Nuntă Cu Lămâie-Zmeură, Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie, și Lemon Sărutat Tort De Nunta Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / fan140C / gaz
Pregătiți interiorul și exteriorul unei cutii de 23 cm, ca înainte. Ungeți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, apoi bateți treptat ouăle puțin câte puțin.
Adăugați o lingură de făină simplă dacă începe să se despartă. Îndoiți făinurile și un vârf de sare, urmate de coaja și sucul de lămâie.
Se amestecă amestecul în staniu și se coace timp de 1 oră 35 de minute sau până când este bine înviat și auriu și se introduce o frigăruie curată. Între timp, faceți siropul încălzind zahărul, coaja de lămâie și sucul într-o tigaie mică până când zahărul se dizolvă. Pune deoparte.
Odată ce tortul a ieșit din cuptor, lăsați să se răcească până când este doar cald, apoi folosiți o frigăruie pentru a face găuri până la fund pe tot tortul.
Se toarnă siropul, lăsându-l să se înmoaie complet după fiecare adăugare. Se lasă să se răcească complet, apoi se înfășoară sau se umple și se gheață tortul. Tortul neumplut se va păstra bine dacă îl înfășurați cu pergament de copt și folie alimentară timp de până la 4 zile sau la congelator până la o lună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.