Tort de nunta-lamaie zingy

Tort de nunta-lamaie zingy
Tort de nunta-zingy lemon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 205 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr tos auriu, făină, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Nuntă Cu Lămâie-Zmeură, Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie, și Lemon Sărutat Tort De Nunta Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / fan140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pregătiți interiorul și exteriorul unei cutii de 23 cm, ca înainte. Ungeți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, apoi bateți treptat ouăle puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
3
Adăugați o lingură de făină simplă dacă începe să se despartă. Îndoiți făinurile și un vârf de sare, urmate de coaja și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se amestecă amestecul în staniu și se coace timp de 1 oră 35 de minute sau până când este bine înviat și auriu și se introduce o frigăruie curată. Între timp, faceți siropul încălzind zahărul, coaja de lămâie și sucul într-o tigaie mică până când zahărul se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Odată ce tortul a ieșit din cuptor, lăsați să se răcească până când este doar cald, apoi folosiți o frigăruie pentru a face găuri până la fund pe tot tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se toarnă siropul, lăsându-l să se înmoaie complet după fiecare adăugare. Se lasă să se răcească complet, apoi se înfășoară sau se umple și se gheață tortul. Tortul neumplut se va păstra bine dacă îl înfășurați cu pergament de copt și folie alimentară timp de până la 4 zile sau la congelator până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiNuntă
Revista