Tort De Nunta Cu Crema Amaretto

Tort De Nunta Cu Crema Amaretto
Tortul de nuntă cu cremă Amaretto necesită în jur 48 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 120. Este perfect pentru Nunta. Mergeți la magazin și ridicați pasta de gumă, 2 rețete amaretto cream Cake batter, rețete Buttercream glazing și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Înghețată Amaretto Cu Ciocolată, Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, și Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Amaretto.

Instrucțiuni

1
Pregătiți 3 1/2 rețete de aluat de tort cu cremă Amaretto, făcând câte 1 rețetă odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Se toarnă 7 căni de aluat în fiecare dintre cele 2 torturi pătrate de 12 inci unse și făinate.
3
Se toarnă 3 1/2 căni de aluat în fiecare dintre cele 2 cakepan-uri rotunde de 9 inci unse și făinate și se toarnă aluatul rămas uniform în 2 cakepan-uri rotunde de 6 inci unse și făinate.
4
Coaceți straturi pătrate de 12 inci la 350 timp de 30 de minute, straturi de 9 inci timp de 25 de minute și straturi de 6 inci timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
6
Înfășurați fiecare strat de tort separat în folie de plastic și congelați 4 ore sau până la 1 lună. Când este gata de asamblare, tăiați vârful bombat de pe fiecare strat înghețat cu un cuțit zimțat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Pregătiți 2 1/2 rețete glazură cu cremă de unt, făcând 1 rețetă la un moment dat. Împărțiți glazura în jumătate; colorați jumătate din glazură cu pastă de colorant alimentar lavandă la nuanța dorită. Păstrați acoperit pentru a preveni uscarea. Pune deoparte. Folosiți acest lucru pentru a îngheța straturile exterioare de tort. Folosiți glazură necolorată pentru a umple între straturile de tort și modelele de țevi și marginile de pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
8
Tăiați 1 (12 inci) pătrat, 1 (9 inci) rotund și 1 (6 inci) placă rotundă de tort din carton robust; acoperiți fiecare cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Întindeți o cantitate mică de glazură necolorată pe 1 parte a plăcii de tort de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Așezați 1 strat de tort (12 inci) la bord.
11
Periați aproximativ 1/2 cană glazură de caise peste fiecare strat de tort de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Întindeți o cantitate generoasă de glazură necolorată deasupra stratului de tort așezat pe carton, lăsând o margine de 1 inch. Sus cu stratul rămas de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Tăiați 4 dibluri din lemn la înălțimea nivelului de 12 inci; introduceți vertical în nivelul tortului, distanțat uniform și nivelat cu vârful nivelului, la aproximativ 3 inci din lateral.
14
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale nivelului pătrat de 12 inci cu un strat subțire de glazură de lavandă pentru a sigila firimiturile, lucrând de sus în jos și netezind cu o spatulă metalică umedă; lăsați glazura să se usuce înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
15
Întindeți un alt strat generos de glazură de lavandă deasupra și părțile laterale ale nivelului pătrat de 12 inci, netezind cu o spatulă metalică umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
16
Introduceți un cuplaj într-o pungă mare de decorare. Cuplaj Fit cu vârful metalic # 2; umpleți punga cu glazură necolorată. Țeavă un design de parcurgere în jurul laturilor de 12-inch tier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
17
Rulați fondant sau pastă de gumă la grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
18
Tăiați frunzele miniaturale cu tăietor și atașați-le pe părțile laterale ale tortului cu un punct mic de glazură necolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
19
Tăiați florile cu tăietor și atașați-le pe părțile laterale ale tortului cu ejector.
20
Așezați un mic drag de argint în centrul fiecărei flori cu glazură necolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
21
Lăsați să se usuce și aplicați ușor praf de luciu pe desenele de pe tort folosind o perie mică de artist.
22
Repetați această procedură cu straturi de tort de 2 (9 inci), folosind 1/3 cană glazură pentru fiecare și 2 căni glazură necolorată între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
23
Tăiați restul de 4 dibluri la înălțimea nivelului de 9 inci și introduceți vertical în nivel.
24
Întindeți un strat subțire de glazură de lavandă pentru a sigila firimiturile; întindeți cu un alt strat de glazură de lavandă și decorați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
25
Repetați procedura cu straturi de 2 (6 inci), folosind glazura rămasă și 1 cană glazură necolorată între straturi, omițând diblurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
26
Întindeți un strat subțire de glazură de lavandă pentru a sigila firimiturile; întindeți cu un alt strat de glazură de lavandă și decorați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
27
Poziționați nivelul de 9 inci în centrul nivelului de 12 inci; poziționați nivelul de 6 inci în centrul nivelului de 9 inci.
28
Așezați tortul pe suportul de tort dorit.
29
Cuplaj Fit cu vârful metalic #16; umpleți punga cu glazură necolorată. Țeavă o margine de coajă pe marginile de sus și de jos ale fiecărui nivel. Sus cu trandafiri, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții120
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista