Tort De Nucă De Cocos-Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu nucă de cocos-lămâie. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, garnituri: afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tortul de nucă de cocos al bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de nucă de cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort De Nucă De Cocos-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță. vanilie.
Bateți albușurile și sarea la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat; pliați în albușurile rămase. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Întindeți umplutura de lămâie între straturi.
Întindeți glazură albă pufoasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Presărați partea superioară și părțile laterale cu nucă de cocos; garnisiți, dacă doriți.
Notă: Bușul este otrăvitor dacă este ingerat. Dacă crenguțele de Buș sunt folosite ca garnitură, tăiați un cerc mic de folie de plastic rezistentă și poziționați-vă în centrul tortului înainte de a aranja crenguțe și afine deasupra tortului.
Îndepărtați garnitura înainte de servire.