Tort de nucă de cocos cu glazură Mascarpone

Tort de nucă de cocos cu glazură Mascarpone
Tortul cu nucă de cocos cu glazură Mascarpone este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 661 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de brânză mascarpone, zahăr pudră, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos cu glazură Mascarpone, Tort de afine cu migdale cu glazură Mascarpone, și Tort Mexican De Ciocolată Cu Glazură Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia de jos a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci cu hârtie pergament; hârtie de unt și tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Bateți făina și praful de copt într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, 3/4 cană de unt și vanilia într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină alternativ cu lapte în 2 adaosuri fiecare, bătând până se omogenizează. Se amestecă 1 1/2 căni de nucă de cocos rasă fin și 1 1/4 lingurițe de coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Coaja De TeiCoaja De Tei
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Transferați amestecul în tigaia pregătită; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Tort rece în tigaie 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Tăiați în jurul laturilor pentru a slăbi; inversați pe platou. Se răcește complet.
7
Folosind mixerul electric, bateți 3 linguri de unt, 1 1/2 lingurițe de coajă de tei, mascarpone și cuișoare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Coaja De TeiCoaja De Tei
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Adăugați pulberezahăr; bate doar până se omogenizează.
9
Întindeți glazura mascarpone deasupra tortului răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Garnisiți marginea superioară cu 1/2 cană de nucă de cocos rasă. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se răcește. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
11
* O cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista