Tortul de nucă de cocos Ambrosia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. Un amestec de garnituri: nucă de cocos, lapte, extract de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ambrozie De Nucă De Cocos, Ambrosia Nouă Cu Sos De Nucă De Cocos, și Tort Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până când este pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Combinați făina și praful de copt; amestecați laptele și laptele de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Bateți albușurile de ou și sarea la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime de albușuri de ou în aluat; pliați în albusurile rămase. Lingura aluat în 3 unse și presarata cu faina 9-inch rotund tort tigai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați 1 strat de tort pe un platou de servire. Lingurați 1/3 cană cremă de unt de vanilie într-o pungă de plastic cu fermoar. Snip 1 colț de sac pentru a face o gaură mică. Țeavă un inel de glazură în jurul stratului de tort chiar în interiorul marginii superioare. Se acoperă cu jumătate de umplutură de ambrozie și se întinde pe marginea inelului. Sus cu un al doilea strat de tort. Repetați procedura cu înghețarea și umplerea. Se acoperă cu stratul de tort rămas și se întinde glazura deasupra și pe părțile laterale ale tortului.