Ciocolata nuc Tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Nuc și ciocolată Tort Bar, Tort De Nucă De Ciocolată, și Tort De Ciocolată-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea, scortisoara si ienibaharul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ienibahar
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
4
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți gălbenușurile pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Nuci
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.