Tort De Nucă De Ciocolată

Tort De Nucă De Ciocolată
Ciocolata nuc Tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Nuc și ciocolată Tort Bar, Tort De Nucă De Ciocolată, și Tort De Ciocolată-Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea, scortisoara si ienibaharul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
4
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți gălbenușurile pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
NuciNuci
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista