Tort De Nuci De Banane

Tort De Nuci De Banane
Banana Nut tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 572 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, banane, ouă și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), și tort de banane fără ouă , cum se face tortul cu banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Separați ouăle și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Amestecați bicarbonatul de sodiu în laptele de unt. Cremă 1/2 cană de unt sau margarină cu zahărul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
4
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5
Adăugați făina alternativ cu piureul de banane. Se amestecă amestecul de lapte de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Bateți albușurile până se înăbușesc. Se amestecă nucile pecan în aluatul de tort, apoi se pliază în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până când se efectuează testul de prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi.
10
Pentru a face glazură: cremă 3 linguri unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Se amestecă smântâna grea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
11
Întindeți glazura pe straturile de tort răcite. Se acoperă cu jumătăți de pecan, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista