Tort De Nuci De Banane
Banana Nut tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 572 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, banane, ouă și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), și tort de banane fără ouă , cum se face tortul cu banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Separați ouăle și puneți-le deoparte.
Amestecați bicarbonatul de sodiu în laptele de unt. Cremă 1/2 cană de unt sau margarină cu zahărul alb.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia, bătând bine.
Adăugați făina alternativ cu piureul de banane. Se amestecă amestecul de lapte de unt.
Bateți albușurile până se înăbușesc. Se amestecă nucile pecan în aluatul de tort, apoi se pliază în albușurile de ou.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până când se efectuează testul de prăjituri.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi.
Pentru a face glazură: cremă 3 linguri unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Se amestecă smântâna grea până se omogenizează bine.
Întindeți glazura pe straturile de tort răcite. Se acoperă cu jumătăți de pecan, dacă se dorește.