Tort de nuc-Praline cu glazură de brânză cremă

Tort de nuc-Praline cu glazură de brânză cremă
Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată dulce-amară a brutarului, zahăr pudră, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de mere Bundt cu umplutură de cremă de brânză și glazură de Praline, Tort de nucă de banane cu glazură de brânză cremă, și Tort De Morcovi Cu Nucă Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Procesați 2/3 cană de nuci în robotul de bucătărie sau blender până când sunt măcinate fin. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă nucile măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în tigăi rotunde de 2 (9 inci) pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
4
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți prăjiturile din tigăi în grătare; se răcește complet.
6
Între timp, acoperiți foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Aduceți zahărul granulat și apa la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până se rumenesc adânc, amestecând ocazional. Se amestecă nucile rămase; se întinde pe foaia de copt pregătită. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Tarhon OpționalTarhon Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând bine după fiecare adăugare. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Rezervați 2 căni glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9
Adăugați 2/3 din ciocolata topită la glazura rămasă în castron; bate până se omogenizează. Îndepărtați cu grijă nucile din folie; rupeți în ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate; stivuiți pe farfurie, răspândind glazura de ciocolată între straturi. Frost top și partea laterală a tortului cu glazură de brânză cremă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
11
Presărați nuci deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
12
Stropiți cu ciocolata topită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista