Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată dulce-amară a brutarului, zahăr pudră, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de mere Bundt cu umplutură de cremă de brânză și glazură de Praline, Tort de nucă de banane cu glazură de brânză cremă, și Tort De Morcovi Cu Nucă Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Procesați 2/3 cană de nuci în robotul de bucătărie sau blender până când sunt măcinate fin. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă nucile măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în tigăi rotunde de 2 (9 inci) pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți prăjiturile din tigăi în grătare; se răcește complet.
6
Între timp, acoperiți foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Aduceți zahărul granulat și apa la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până se rumenesc adânc, amestecând ocazional. Se amestecă nucile rămase; se întinde pe foaia de copt pregătită. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați
7
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând bine după fiecare adăugare. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Rezervați 2 căni glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
9
Adăugați 2/3 din ciocolata topită la glazura rămasă în castron; bate până se omogenizează. Îndepărtați cu grijă nucile din folie; rupeți în ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
10
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate; stivuiți pe farfurie, răspândind glazura de ciocolată între straturi. Frost top și partea laterală a tortului cu glazură de brânză cremă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
1 Monedă Roșie De Bomboane
11
Presărați nuci deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
12
Stropiți cu ciocolata topită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)