Tort De Noroi Din Alabama

Tort De Noroi Din Alabama
Alabama Mud Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 350 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării din sud. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 256 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri devil ' s food, unt, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort De Noroi Mississippi, Tort De Noroi Mississippi, și Tort De Noroi Mississippi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă ananasul cu suc în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform pentru a face primul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Cu SucAnanas Cu Suc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți umplutura de plăcintă cu cireșe peste stratul de ananas, apoi întindeți amestecul de tort peste umplutura de plăcintă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
AnanasAnanas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Presărați stratul de amestec de tort cu nuci pecan și chipsuri de ciocolată cu mentă, apoi distribuiți untul feliat uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
MentăMentă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista