Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară

Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară
Tortul de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate cu vanilie și înghețată de zară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de vanilie-zară cu zmeură și glazură de brânză cremă de portocale, Pâini De Tort Cu Zară Cu Parfum De Portocale, și Tort de mămăligă cu mure și porumb proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. Unt 9 x 5 x 3-inch tigaie metalică. Tigaie de praf cu făină; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Bateți 1 1/4 căni de făină, mămăligă, praf de copt și sare într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul și coaja de portocală într-un castron mare până la pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MamaligaMamaliga
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu iaurtul în 2 adaosuri, bătând doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul până când este auriu și testerul introdus în centru iese curat, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se transferă în raft; se răcește în tigaie 5 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe raft, apoi inversați din nou pe raft (partea de sus în sus). Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Tăiați tortul transversal în felii groase de 1/2 inch; se servește cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Lapte BătutLapte Bătut
înghețatăînghețată
VanilieVanilie
PrunePrune
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista