Tort De Mâncare Înger Fără Gluten

Tort De Mâncare Înger Fără Gluten
Fără gluten înger alimente tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amidon de porumb, cremă de tartru, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alimentar Înger (Fără Gluten), Gluten Gratuit Înger Alimente Tort, și Gluten Gratuit Înger Alimente Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti 3/4 cana de zahar, amidon de porumb, faina si amidon de cartofi impreuna de doua ori; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Adăugați cremă de tartru, sare și vanilie în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, aproximativ 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
3
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
5
Coaceți pe cel mai mic raft de cuptor la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Se acoperă cu fructe proaspete, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista