Tort De Mâncare Înger Fără Gluten

Tort De Mâncare Înger Fără Gluten
Fără gluten înger alimente tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amidon de porumb, cremă de tartru, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Alimentar Înger (Fără Gluten), Gluten Gratuit Înger Alimente Tort, și Gluten Gratuit Înger Alimente Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti 3/4 cana de zahar, amidon de porumb, faina si amidon de cartofi impreuna de doua ori; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cremă de tartru, sare și vanilie în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, aproximativ 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Lingurați ușor într-un 10-in uns. tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Coaceți pe cel mai mic raft de cuptor la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Se acoperă cu fructe proaspete, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista